OVER ONS

Floret Trading B.V.

Floret Trading B.V. is een internationale distributeur van hoge kwaliteit-producten. Onze firma is opgericht in Rotterdam in 2001. Onze producten worden naast Nederland, in Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Zweden verkocht.

Door middel van betrouwbare verkoopkanalen en professionaliteit, producten van zeer hoge kwaliteit leveren aan de West-Europese markt.

Floret Trading B.V. is distributeur van merken die in Turkije niet meer weg te denken zijn. Daar behoren de A-merken zoals Kurukahveci Mehmet Efendi, Komili, Kırlangıç, Olca, Pe Re Ja en Haşiroğlu bij. Naast de genoemde merken zijn we ook de belangrijkste distributeur van het unieke Italiaanse merk Dasty reiniger en ontvetter in Duitsland en Oostenrijk.

Op basis van een stabiele en duurzame relatie met onze fabrikanten, handelspartners en collega’s, hebben we als doel om onszelf te onderscheiden met een internationaal standaard en werkethiek naar onze klanten toe. Het hebben van vertrouwen en klantgerichtheid is erg belangrijk voor ons.